КАК СЕ РАЗВАЛЯ МАГИЯ

11 февруари 2018 18:26

Нека още една тайна да стане явна
В ГЪНКИТЕ НА ЗЕМНАТА ДРЕХА
Кристалите на морската сол и соковете на магданоза като се съберат ведно стават нещо трето, много силно. 
КАК СЕ РАЗВАЛЯ МАГИЯ 
след дълго гледане на телевизия, четене на вестници, вредни книги и общуване с лоши хора и вампири. 
След употреба на микровълнови печки, дълги телефонни разговори, препирни с недоброжелатели и какво ли още не.

ЕФИРна била дрехата на Земята, казват. Много столетия се спори за нея. И учени и ясновиждащи току поглаждат тази дреха, после пак я изтърват от ръце. Загубват я във времето, други след тях я намират и тъй върви спорът около нея. Никой не я е виждал, ама за всеки е чест да повдигне краищата й, та Земята да върви напред без да се влачат полите на дрехата. 
Според мен има такава дреха и тя е мнооого широка, с гънки колкото щеш. Пъхне се някой в гънката и изчезне, пък казват, че си слагал шапка невидимка. Виждал съм факири да го правят. После уж свалят шапката невидимка, а те само излизат от гънката и ей ги, появяват се. То и най-обикновени хора се мотаят из гънките. Изчезне някой, след време пак го видиш на открито, разправят че се преродил. Губят се хората, появяват се. И вещ можеш да загубиш така, като я прибереш в някоя гънка, и мисъл ще ти убегне, уж си я скътал за малко. Но нали гънките са безброй, търсиш след време, търсиш и не я намираш тази добра мисъл. Скрил си я от себе си. 
Та така с ефирната дреха земна и космическа.

Тази нощ, като дописвах „Богомилска медицина“, 
взех да ровя из гънките, в които и аз слагам туй-онуй. Разтърсих се за онзи зелен кристал, с който посветените богомилски врачове са осветявали очите на болника, че да обглеждат ирисите му. И какво изваждам из една гънка, мислите. Парче морска сол и китка магданоз. 
От кога ги търсех. От кога я. И защо ли? Защото напоследък царските тръбачи взеха да ми внушават каквото им падне. Все неугодни Богу неща, но на тях угодни. То със звука на тръби са съборили стените на Ерихон, че моята душа ли няма да гътнат.
Та кристалите на морската сол и соковете на магданоза като се съберат ведно стават нещо трето, много силно. Употребиш ли го както трябва можеш да претопиш воловената си от магии душа и да я получиш вече златна. Ставаш като брониран срещу внушения, сугестии му казват днес. Сега има много специалисти по алхимия, те ще ме разберат. А вие да си знаете, че в следващите минути ще научите дълго практикувана богомилска техника за разваляне на магии. Учените казват, че нямало магии, но вие нали чувате как царе, тръбачи и прости хора се занимават да ви ги пробутват безпрестанно.

КАК СЕ РАЗВАЛЯ МАГИЯ 
след дълго гледане на телевизия, четене на вестници, вредни книги и общуване с лоши хора и вампири.

Бучката морска сол се строшава, отделят се седем приблизително равни парчета. За всеки от седемте дни ще е нужна и по една китка пресен магданоз.
Сутрин се налива в голямо тасче литър и половина чешмяна вода. Добавя се и едно от парченцата морска сол. Отива се с тасчето в затоплената бяня, намокря се добре китката магданоз и се изтрива тялото с тази „гъба“. Прави се с дясната ръка като се започва от лявата страна на тялото – врата, рамото, надолу по гърдите и кръста та чак до стъпалата. После същото вдясно.
Не се избърсва с кърпа, оставя се кожата да изсъхне сама.
След обличане операцията продължава. Китката магданоз се потапя на дъното на тасчето. Четири чаени лъжички 90 градусов спирт се изливат отгоре и течността се запалва. Щом пламъкът секне, течността се излива в канала, а китката се изхвърля далеч от дома, желателно в река.
Седем дни така и никой вече няма да може да ви омагьосва. Ни царе, ни тръбачи, ни лоши хора.

Нямаше по-рано селски двор без магданозена леха. И младите се женеха, раждаха деца, имаше народ по селата и Родина в Държавата. Пък се говореше, че селяните били неуки. Сега вече няма селяни пък неуки колкото щеш.
Ако не ти върви в женитбата, добри човече, ако усещаш, че има причина някаква, за да не откриваш своя любим човек, своя добър приятел, опитай се да претопиш оловената си душа в златна с това древно алхимично преобразуване. В алхимията и в квантовата физика изходът на едно събитие зависи от начина, по който го преценяваш и от силата, с която го пожелаваш. В кристалите на солта има записана цялата мъдрост на Бащата-Океан, а в соковете на магданоза цялата сила и обич на Майката-Земя към теб. Съедини ги заради красотата да се живее.

Ако тази алхимична операция се загуби отново, изчезне някъде по гънките на земната дреха,вече няма да съм виновен само аз. Колко пъти сте питали, колко пъти сте искали да го можете. Знанието през Водолея е за всички. Ако още не сте посветени, поне бъдете пазители на древното знание. След сто години науката умно ще заключи, че имало такова животно, черна магия, психотронно оръжие, но ние вече ще сме в някоя от гънките. Или ударени до дълбините на своето ДНК от същото това оръжие.
Бъдете здрави с изреченото можене или с присмеха си към него! Всички сме деца на Бога Отец, Нашето Слънце!
Писа рука Емилова

Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ГЛАГОЛИЦА - ДОБРИЯТ ДУХ

УПОВАНИЕ

ЛЕСНОТО РАЖДАНЕ, БИЛКИТЕ И ГЛАГОЛИЦАТА

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ