ЧАЙ "ТРИТЕ ШЕПИ"

30 октомври 2017 14:21

Национална образователна програма БИЛКАРИЯ
АКАДЕМИЯ ЗА ВИСШЕ БИЛКАРСКО ИЗКУСТВО

Отговори на въпроси към Академията

ЧАЙ "ТРИТЕ ШЕПИ"

Колкото полезно, толкова и вкусно

Да си приготвиш чай при диабет тип 2 се изисква малко внимание и старание, към това, което правиш. Нужно е да се замени машиналната дейност със съсредоточаване, постепенно изкачване по стълбата на съчетаването, приготвянето.
Термос с вместимост литър напълваме вечер до половината с гореща вода и накисваме една шепа шипки. На сутринта доливаме в термоса още половин литър гореща вода и добавяме шепа листа от маточина и шепа стръкове от клинавиче. Получава се здравеносна течност около 900 мл. защото другото е попило в билките, които са паднали на дъното.
На всеки два часа отпиваме по около 100 мл. Нямаме плод, отпиваме от чая, не разполагаме с нещо за хапване, отпиваме от чая.
Ако ни мързи да правим това, значи сме напреднали в диабета и волята ни е разклатена. Първата болест е мързела, после идват другите.

Чай "ТРИТЕ ШЕПИ" разпращаме из цяла България. Цената за 200 г. е 7 лв. Заявки и пожелания на тел. 0888 349 739. Шипките са отделно, клинавичето и маточината предлагаме в смес, приготвена в правилното съотношение.
МАТОЧИНАТА регулира производството на инсулин и погася пиковете на нервната система. Статистиката отбелязва, че в Англия тези, които закусват с чай от маточина живеят по-дълго. В някои части на "кънтрито" чаят от маточина е традиция.
ШИПКИТЕ подпомагат възстановяването на надбъбречните жлези, когато са уголемени от небалансирана секреция на хормони. Според Парацелз шипките наподобяват формата на надбъбречните жлези, а еднаквите форми създават синергизъм и резонанс, благодарение на което болният орган започва да си припомня естественото си енергийно ниво и постепенно се възвръща към него.
КЛИНАВИЧЕТО действа като хармонизатор на производството на инсулин и е верен приятел на имунната система.

За днес толкова. Бъдете здрави с чая "ТРИТЕ ШЕПИ" или без него. Бог обича децата си, които му помагат да ги опази читави.

Прочетете още...

ПРОСТАТАТА, МЪЖЕ! БОГОМИЛИТЕ СА НИ ЗАВЕЩАЛИ СВОЯ ЛЕК!

БЕЗКРЪВНИТЕ ОПЕРАЦИИ, КОИТО НАШИТЕ БОГОМИЛИ СА ПРАВИЛИ

ДЕЦАТА И ПРИРОДАТА

АЛХИМИЯ ОТ БОГОМИЛСКИ ВРЕМЕНА

БИЛКОВА ЗДРАВНИЦА

ЗА ИНФОРМАЦИОННОТО ПОЛЕ, ВГРАДЕНО В ЕДНА ИКОНА

ЩЕ СЕ ОПАРИШ! НЕ ДОКОСВАЙ!

ЗА ЖИТНИЯ РЕЖИМ, ЛИМЕЦА И НОВИТЕ СЪМНЕНИЯ

ВЪЗМОЖЕН ЛИ Е ДНЕС СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ?

БЛАГОДАРНОСТИ

ДРЕВНИ ДОКУМЕНТИ

СТЪКЛОПИС

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ

(СЪ)ТВОРЕНИЕ

ДУХ-УХАНИЕ