ЧАЙ "ТРИТЕ ШЕПИ"

30 октомври 2017 14:21

Национална образователна програма БИЛКАРИЯ
АКАДЕМИЯ ЗА ВИСШЕ БИЛКАРСКО ИЗКУСТВО

Отговори на въпроси към Академията

ЧАЙ "ТРИТЕ ШЕПИ"

Колкото полезно, толкова и вкусно

Да си приготвиш чай при диабет тип 2 се изисква малко внимание и старание, към това, което правиш. Нужно е да се замени машиналната дейност със съсредоточаване, постепенно изкачване по стълбата на съчетаването, приготвянето.
Термос с вместимост литър напълваме вечер до половината с гореща вода и накисваме една шепа шипки. На сутринта доливаме в термоса още половин литър гореща вода и добавяме шепа листа от маточина и шепа стръкове от клинавиче. Получава се здравеносна течност около 900 мл. защото другото е попило в билките, които са паднали на дъното.
На всеки два часа отпиваме по около 100 мл. Нямаме плод, отпиваме от чая, не разполагаме с нещо за хапване, отпиваме от чая.
Ако ни мързи да правим това, значи сме напреднали в диабета и волята ни е разклатена. Първата болест е мързела, после идват другите.

Чай "ТРИТЕ ШЕПИ" разпращаме из цяла България. Цената за 200 г. е 7 лв. Заявки и пожелания на тел. 0888 349 739. Шипките са отделно, клинавичето и маточината предлагаме в смес, приготвена в правилното съотношение.
МАТОЧИНАТА регулира производството на инсулин и погася пиковете на нервната система. Статистиката отбелязва, че в Англия тези, които закусват с чай от маточина живеят по-дълго. В някои части на "кънтрито" чаят от маточина е традиция.
ШИПКИТЕ подпомагат възстановяването на надбъбречните жлези, когато са уголемени от небалансирана секреция на хормони. Според Парацелз шипките наподобяват формата на надбъбречните жлези, а еднаквите форми създават синергизъм и резонанс, благодарение на което болният орган започва да си припомня естественото си енергийно ниво и постепенно се възвръща към него.
КЛИНАВИЧЕТО действа като хармонизатор на производството на инсулин и е верен приятел на имунната система.

За днес толкова. Бъдете здрави с чая "ТРИТЕ ШЕПИ" или без него. Бог обича децата си, които му помагат да ги опази читави.

Прочетете още...

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

6 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ И НЕВЕНА

РАСТЕНИЯТА ЧАКАТ ЧОВЕКА

ПО-СПОКОЙНО СЪС СЕЛЕКЦИЯТА

САЛВИЯ СКЛАРЕЯ

ЩЕ СЕ ОПАРИШ! НЕ ДОКОСВАЙ!

ЗА ЖИТНИЯ РЕЖИМ, ЛИМЕЦА И НОВИТЕ СЪМНЕНИЯ

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ

(СЪ)ТВОРЕНИЕ

ДУХ-УХАНИЕ