ТАЙНИ БОГОМИЛСКИ УМЕНИЯ №13

24 януари 2017 05:48

13. Здравей Здраве в Габрово ТАЙНИТЕ ЗНАНИЯ СТАВАТ ЯВНИ. ЧЕТИРИ ДНИ ДО габровската реплика на ФЕСТИВАЛА "Здравей Здраве" - 28-29 януари.

ЛЕЧЕНИЕ НА ДУХОВНА НЕМОЩ И ТЕЛЕСНА АНЕМИЯ, болести на недостига, за да не кажем недоимъка.
Известно е „дървесното“ енергетично „хранене“, в което врачове като Василий са обучавали тези, които са се нуждаели. Традицията навярно е останала от старите български колобри. Откриваме я и при друидите. Човекът присядал до подбрано от Съвършения голямо дърво и се е облягал на ствола му. Дланта на лявата си ръка (приемащата енергия) е притискал до кората му, а дланта на дясната (отдаващата енергия) е полагал на слънчевия си сплит. След половин час прилагащият тази терапия не чувствал глад. И ние можем да пробваме. Но тъй като Василий Врач го няма край нас да ни посочи кое е нашето дърво, ще вземем един станиол в лявата си длан и като си „харесаме със силата на интуицията“ едно от всичките в гората, ще потъркаме станиола върху кората на ствола с внимателни кръгови движения по посока на часовниковата стрелка. После ще отдалечим бавно ръката си. Ако станиолът остане като прилепен за дланта ни – това е дървото, което няма нищо против да ни нахрани. Тоест, ще ни отдава енергия. Ако станиолът остане залепнал за ствола, трябва да се махнем от там. Дървото се явява за нас енергиен вампир и може да ни предизвика още по-силно изтощение. Ако станиолът, нашият датчик в случая за посоката на силовите линии, падне на земята, между нас и дървото не съществува магнетична връзка. Оставаме гладни.

За днес - толкова. Утре пак. И до фестивала - всеки ден и все така. Чудесата на "добрите хора", на врачовете, дълбоко подхранили вярата си със знание.

Писа рука Емилова

Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ГЛАГОЛИЦА - ДОБРИЯТ ДУХ

УПОВАНИЕ

ЛЕСНОТО РАЖДАНЕ, БИЛКИТЕ И ГЛАГОЛИЦАТА

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ