ТАЙНИ БОГОМИЛСКИ УМЕНИЯ №12

23 януари 2017 05:12

12. Здравей Здраве в Габрово ТАЙНИТЕ ЗНАНИЯ СТАВАТ ЯВНИ. ПЕТ ДНИ ДО габровската реплика на ФЕСТИВАЛА "Здравей Здраве" - 28-29 януари.

ПОСВЕТЕНИТЕ МИСЛЯТ ТАКА
ИГРА НА ИМПУЛСИТЕ
Във всеки организъм два импулса разпределят силите. Центробежният е този, който ни помага да се освобождаваме, да разтваряме нещо от себе си в пространството. Той работи по-забележимо и резултатно при намаляваща луна. Центростремителният импулс е който ни помага да се зареждаме от околния свят с необходимото. Добре е да го следваме при нарастваща луна.
Зърното на гроздето е обладано от центростремителни сили и уплътнява семката си в средата на плода. Когато искаме да задържим в себе си повече от веществата и енергиите, които приемаме, добре е да похапваме повече грозде. При ягодата се изявява силно обратният импулс. Семките ѝ сякаш са се разбягали по повърхността на плода. Тук центробежният импулс се е оказал по-силен.
Когато искаме да се разтоварим от нещо твърдо, ненужно за организма, прясната горска ягодка е най-вкусното хапче. Ако използваме умно двата импулса, можем да си спестим струпването на камъни в жлъчката и нейното изхвърляне от хирурга. С 20 капки тинктура от лозови мустачки и листа стигаме до камъка, а с 10 капки тинктура от листа на ягоди го принуждаваме да излиза навън незабележимо, частица по частица. Игра на импулсите. Приятно е да те допускат в тази игра. Проверено и подпечатано с елмазен печат. Бъди спасител на себе си и на онези, които поискат твоята помощ.

СЛЪНЧЕВИТЕ НАРОДИ са се лекували и ще се лекуват със силата на импулсите.

За днес - толкова. Утре пак. И до фестивала - всеки ден и все така. Чудесата на "добрите хора", на врачовете, дълбоко подхранили вярата си със знание.

 

Писа рука Емилова

Препоръчани продукти

Купи всички ВИТИФРАГАРИН
Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ГЛАГОЛИЦА - ДОБРИЯТ ДУХ

УПОВАНИЕ

ЛЕСНОТО РАЖДАНЕ, БИЛКИТЕ И ГЛАГОЛИЦАТА

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ