ГЛАГОЛИЧЕСКИ ИЗЦЕЛЕНИЯ

17 февруари 2019 14:49

Епизод №10

Пише се книга, чиито автор е колективният опит. Опитът на народа не може да бъде обругаван, подиграван и отхвърлян. Той заляга трайно в живота и се поддържа от необходимостта.

Книгата има работно заглавие „ЗДРАВЕНОСНАТА ГЛАГОЛИЦА“ и трябва да отговори на въпроса: възможно ли е е АЗБУКАТА ГЛАГОЛИЦА да служи на славянските народи, тъй както мантрите и янтрите помагат на източните. Всеки българин, който участва, създава история.


Десети Откъс

Докато изчакваме резултатите от новата тема за сърцето, нека да се върнем на думата изцеление. Този път случаят ни предлага  друг начин на приложение. Да видим какво се е случило при Г.Г. (Ако тя пожелае, нека си обяви името. Всичко, което получавам на лични, публикувам с инициали.)

Г.Г.: „Не мога да не споделя и аз ефекта от спането ми с глаголицата под възглавницата. Тази вечер е седмата и утре ще махна листчето. Когато го поставих за първа вечер си легнах с очакването за някаква промяна в съня ми /не страдам от безсъние, нито от кошмари/. Беше ми интересно как точно ще ми въздейства на спането. Нищо по-различно от другите ми нощи. Обаче: от доста дни започна да ме боли коляното като болката преминаваше и по костта на крака до към пръстите. Не беше остра или режеща, но постоянна и много неприятна. Единствено от тази болка не можех да спя през последните нощи. Е, тази вълшебна дума, с такава мощна енергия ме излекува като с вълшебна пръчица, буквално за часове. Още същата нощ усетих,че болката е изчезнала.

А какво се случи вчера - още едно свидетелство за мощта й. Имах гостенка, с която споделих за това мое изцеление. Тя си записа думата и сложи листчето в джоба си. След като си отиде - не се мина и час и ми звъни да ми каже какво чудо е станало с нея. Преди десет години беше паднала и наранила много тежко левия си крак, от което се беше възстановявала няколко месеца. И от тогава си остана леко нестабилна с този крак. Но в онзи ден, докато се е прибирала към къщи усетила особена лекота. После, когато започнала да се преоблича,  установява, че не се е наложило да се подпира. И нямаше търпение да сподели, още повече че става въпрос за толкова кратко време...“

Много дълъг пост се получи, но не можех да не споделя тези две свидетелства и да Ви изкажа безмерната си благодарност за всичко, което правите. Откривате ни още една възможност за надежда и вяра за изцеление.  Б Л А Г О Д А Р Я!“

Писмото на Г.Г. е една подкана към онези, които имат костно-ставни болки и биха искали да опитат ще ги осени ли глаголическото изцеление.

Народният опит е най-добрата наука.

Продължаваме. Нека  бъдем вдъхновени в нашите общи находки и резултати. Свети Седмочисленици са наоколо. Те още ни пазят.

Емил Елмазов

Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XIII (край)

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XII

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XI

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ