ЗДРАВЕНОСНАТА ВОДА

25 март 2019 12:47

Епизод №18

   Не можах вчера да помогна на един човек. Той се беше вживял в болката си дотолкова, че не беше му останало място за никаква вяра. Сега какво да правя. Днес е Благовещене. Наливам си в кристална чаша изворна вода, поставям я в чинийка с бяла картонена подложка. Излизам със скъпоценния си товар в градината под утринното слънце. Изричам над водата специлната дума ОЗАРЕНИЕ. Нека това бъде моята мантра за случая. Изричам я шепнешком. Да не чува умът ми какви ги вършим с душата.
Изписвам върху картонената поставка глаголическия образ на думата. Нека това бъде моята янтра . От небесата са дошли тези букви, нека в небесата се върнат, за да изразят душата ми. Мозъкът да мълчи, безмълвен и отхвърлен да е през тези минути.

И продължавам да шепна, да зареждам водата с вибрацията на желанието ми: за мен и за тези, на които бих могъл да помогна, бидейки озарен от знанието, което ми е нужно. Отпивам, намокрям лицето си. Усещам как всякаква болка от вчера изтича през босите ми крака в тревата под мен. Радвам се на това чудо като дете. Моля се да се запази силата на великолепната дума. Не знам как ми дойде точно тя. Осъзнах, че мога да създавам семантично поле, което да преподрежда молекулите на водата. Да я превръща в здравеносна. Всеки може. Дали това не е срещата ми с онази частица от Бога, на която е отредено да живее в мен. Сигурно някъде по света се ПИШЕ ПОЕЗИЯ, С КОЯТО СЕ НАГОВАРЯ ВОДАТА. Защо и в моята градина да не се прави това. И във вашата. Цялата Библия е нещо подобно. Осветяването на водата е действие, което учим от уроците на Единното Най-висше Незаличимо Божество. Учили сме и ще учим в часовете по прозрение. Било е и ще бъде. Живее ми се така, говори ми се само така сякаш постоянно осветявам вода. НА ЕДИН ДА ПОМОГНА С НЕЯ ЗНАЧИ СЪМ ПОЛУЧИЛ БЛАГАТА ВЕСТ. Получете я и вие.

Емил Елмазов

Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XIII (край)

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XII

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XI

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ