МОИТЕ УРОЦИ ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

24 февруари 2016 06:38

1.ДЪЛБОЧИННИ И ПЛИТКИ ПРОНИКВАНИЯПри Брат Алекс дълбочинните прониквания са с поява на кръв. В този смисъл понятието "безкръвна операция" не е съвсем точно.Обикновено едната или двете му ръце потъват до китките в тялото на пациента. Усещам енергията на съсредоточаването. му . Лицето му придобива гримаса на погнуса. Сякаш вижда нечистотията, която ще извади. Движенията му стават по-силни, тласкащи понякога настрани и навътре. Под тях тялото на пациента се разклаща, понякога разтърсва. В отворената кухина хълцат телесни течности, разместват се черва. Болка обаче не се усеща. Отвореният процеп в организма се затваря с отдръпването на ръцете. Остава кръв по кожата, която се избърсва със салфетка. Миризма тъй и не се появява. Пред очите ти законите на материята се разпадат. Задействали са законите на един свят, който съществува вън от възможностите ти да го осъзнаеш. Все едно успяваш да чуеш музика, изпълнена четирийсет октави по-високо от твоя слухов диапазон.След напускането на кушетката "оперираният" е забравил, че е навлизано в тялото му. Усеща лекота и леко замайване, което преминава за минути. Гледката е поразителна. Не, това, което знаем за живота е прекалено недостатъчно. Трябва да се пътува и да се учи до последния миг на живота. Испанците, милите говеда-конквистадори, когато дошли на Филипините, навлезли и в областта Панганисан, която дава сила на местните лечителски родове. За местните хора тя е нещо като нашата Рила. Гледали гледали и решили че това не е лечение, а черна магия. И започнали да колят и бесят. Добре, че тук е горещо, та скоро се уморили и седнали да починат. Някой друг от Великите посветени оцелял.
Почти същата история както с гоненията на нашите богомилски врачове, Само че у нас е хладничко и преследвачите нямали умора.Навсякъде, в науката и фините изкуства, в грубия реален живот, където осъждат и убиват непонятното, различното, светът губи от пространствата на съзнанието. В такива години човечеството оварварява общата си душа. Днес плащаме за това оварваряване с хиляди ненужни, болезнени, често осакатяващи операции под наркоза, с много болка и постепенно наслагване на безнадеждност в живота на непомилваните от СЪДбата.

Емил Елмазов

ОЧАКВАЙТЕ "ЗАГАДКАТА АЛЕКС ОРБИТО", една книга за Лечителя на века след експедицията на Билкария до "Пирамидите на Азия". Философията на филипинските лечители, Съхранените традиции на езотеричното християнство и медицината на посветените.
Книгоиздателство "Емил Г. Елмазов", София, 2016

Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XIII (край)

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XII

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XI

ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ГЛАГОЛИЦА - ДОБРИЯТ ДУХ

УПОВАНИЕ

ЛЕСНОТО РАЖДАНЕ, БИЛКИТЕ И ГЛАГОЛИЦАТА

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ