КОСМИЧЕСКОТО ПИАНО

03 януари 2018 21:43

Трети откъс от подготовката на добрите хора за фестивала „Здравей-здраве“ в Габрово: 27-28 януари, 2018
Преодолимо ли е разболяването поради "збързването" на Земята?

КОСМИЧЕСКОТО ПИАНО
(Не че не го знаете, но и аз като се присъединя, ставаме с един повече.)
Резонансът на Шуман е ясен. Става дума за честотата на земните вибрации. За да не губим време да постнем готов текст:
„Човекът е свързан и зависим от вибрациите на Земята.
...Става дума за резонанса на Шуман, който в последните години буквално е полудял.
От древни векове честотата на вибрация на Земята е била постоянна: 7,6-7,8 Hz. И всичко си е било прекрасно.
Но, от началото на хилядолетието започна промяна: в началото на януари 2000 г. честотата на Шуман рязко подскочи на горе и стана вече 9,3 Нz.
Оказва се, че това е само началото. Защото:
• 2000 год — 9,30 Нz,
• 2007 год — 9,80 Нz,
• 2012 год — 11,10 Нz,
• 2013 год — 13,74 Нz,
• 2014 год — 16, 5 Нz,
Т.е. за 14 години честотата на Шуман се е повишила повече от 2 пъти! (след като хиляди години е била една и съща).
Сега този полет е получил още по-голямо ускорение. За две години 2015-2016 г. – честотата на Шуман е достигнала максимално приближаване до 30 Нz.
А ето и данните за 2017г: 31 януари тази година, за първи път в цялата историята на наблюдение, резонансът на Шуман е достигнал честота 36 Нz!
И ето какво казва науката за това: Човек, който не повишава своята вибрация, по един или друг начин, обрича себе си по-бързо да напусне земния план…става дума за спонтанни сривове и болести. Те просто не могат да бъдат избегнати ако клетъчната вибрация е по-ниска от честотата на вибрация на планетата.
Това мрачно заявление на учените се потвърждава: все повече хора умират от инсулти и инфаркти. Защото най-съкрушителен удар от разликата в честотите поемат кръвоносните съдове.
…Съдейки по стремителната динамика в резонанса на Шуман, съвсем скоро и това ще бъде недостатъчно. И макар, че никой не знае, с каква скорост ще расте честотата на вибрация на Земята, съвсем очевидно е, че тя се стреми към честоти от висок порядък 115-205Hz и по-високи...
Така...Да благодарим на автора Марта Николаева-Гарина и на сайта Боуен център за откъса от тази публикация и да минем към
Космическото пиано
Аз твърдя, че в човека с добре развита способност за звуково и светлинно възприемане може да се получи плодотворен резонанс между звук и светлина. Световно откритие е фактът, че ако имаме достатъчно дълга клавиатура и преместим даден тон 40 октави по-високо ще се материализира цвят.Например, нотата фа от първа октава на пианото с честота на трептения 372,52 hz преместена 40 октави по-високо ще ни даде оранжево-жълт цвят. Следователно този цвят и този тон, излъчени едновременно могат да създадат помежду си резонанс, който да усили многократно въздействието им върху даден организъм. Стига той да има нужда точно от тази вибрация.
Но когато става дума за Земята и за нашия резонанс с нея – тук вече съмнения няма.Трябва да го търсим и постигаме по какъвто и да е начин. Ако се върнем далеч преди 2000 година при 7.8 hz земна вибрация, за да тонираме организма си към камертона на Земята са ни били нужни честичко да слушаме музикални откъси в ла мажор, изсвирени шест октави по-ниско от първа и придружени с обкръжаващ жълто зелен цвят – един от най-присъщите за природата. Днес, при 36 hz честота на трептенията на нашата планета ще трябва да се тонираме с до# мажор, а по-сантименталните от нас – в до#минор. Зелено-виолетово ще ни приляга да имаме около себе си, за да се придържаме по-лесничка към ритъма на Земята и да боледуваме по-малко.
Е, за тази вечер стига толкова. На лекцията повече.
Утре – продължаваме.

Прочетете още...

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XIII (край)

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XII

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XI

ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ГЛАГОЛИЦА - ДОБРИЯТ ДУХ

УПОВАНИЕ

ЛЕСНОТО РАЖДАНЕ, БИЛКИТЕ И ГЛАГОЛИЦАТА

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ