ГЛАГОЛИЧЕСКИ ИЗЦЕЛЕНИЯ, ИЗЧИСТВАНЕ НА СТРАХОВЕТЕ, ОПИТИ ЗА ЛЕТЕНЕ

24 февруари 2019 13:31

Епизод №12

Две писма без коментар. Те са като потвърждение на постигнатите резултати от предишните участници в колективния опит. Можем ли наистина да да извличаме здравеносна енергия от графичната, фонетична и мистична архитектоника на ГЛАГОЛИЦАТА.

Виолета Матеева: „Изминаха моите седем дни с глаголическите букви на думата" „изцеление". Заедно с моите родители наблюдавахме случващото се. Още първата вечер и всяка следваща точно преди заспиване усещах полет... издигах се и изчезвах в нещо свободно, широко. Като сън в безтегловност... Това се случваше за кратко, после отново усещах себе си и заспивах. През тези нощи имах и две буквално будни нощи, не заспивах, а на следващия ден се чувствах добре и енергична. Като цяло общото ми състояние е към усещане за мир със себе си.
При моите родители според техните обяснения, също са усетили промяна. Татко с проблеми в съня заспивал по-лесно и аз някак си го усетих по весел през деня.
Майка усети засилване на болките в проблемните й ставни зони и беше леко притеснена. Сега очаквам да отзвучат тези проблеми.
Това усетих и споделям. Винаги съм знаела, че глаголицата работи. Благодаря ви, че ме насочихте да се убедя в това. Очаквам с нетърпение книгата ви...“

Веска Ганчева: „Изминаха 7-те дни, че и повече, с глаголическото "изцеление" под възглавницата. Усещания всякакви, сънища различни. Сякаш нещо се изчиства от мен и отива в забвение. Чувствам се все по-добре и по-добре. Глаголицата - това е съприкосновение с Божественото. Така го чувствам. Нека Бог ни води в Неговия път! Благодаря Ви!“

Една потребна добавка за тези, които са удовлетворени от общуването с първите ни писмена, с този божествен дар за оцеляване. Въздействието от общуването с ГЛАГОЛИЦАТА се удължава, ако на подложката, върху която държим каната с вода изрисуваме на глаголица думите ПРОСВЕТЛЕНИЕ, БЛАГОДАРЯ.
Ето така:
ПРОСВEТЛEНИЕБЛАГОДАРЯ

Глаголете, братя и нататък. Нека не спираме до тук. Нека разгадаем целият смисъл, който е оставен в ръцете ни даром. Утре продължаваме.

Емил Елмазов

Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XIII (край)

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XII

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XI

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ