ПЪРВА БУКВА - ИЖЕ

09 февруари 2019 17:59

Епизод №2 - Иже

ГЛАГОЛИЦАТА – говорещите букви,
ИЗЦЕЛЯВАЩИТЕ ДУМИ
ДОКАТО СЕДЕМ НОЩИ СПИМ ВЪРХУ
глаголически изписаната дума 
ИЗЦЕЛЕНИЕ,
нека да научаваме по нещо за всяка една от сакралните графични янтри. Посредством силата на тези божествени знаци може да се организира, структурира и материализира първичната субстанция.
ПЪРВА БУКВА - ИЖЕ

Буквата „Иже” в глаголицата се бележи със знака Ⰻ и символизира процес на уравновесяване на подобни същности, хармония, единение, духовна близост на подобия. Древната медицина също е едно безкрайно търсене и упование на равновесието. Равновесието между елементите, между течностите в организма, между Голямата Вселена и Малката – Човекът. Изписването, изричането, съзерцанието на този знак доставя същото равновесие и в организма ни.

Ето какво ми пише една от участничките в нашия експеримент. Ако желае нека тя да си разкрие името. Но думите й след първата нощ от полагане на глаголически изписаната дума ИЗЦЕЛЕНИЕ под възглавницата й води до следното:
Здравейте, господин Елмазов! позволете да споделя! Снощи си сложих под възглавницата листчето ИЗЦЕЛЕНИЕ написано на глаголица и някъде в съня ми или като заспивах се явихте седнал на пейка и с обърнато лице към мен. Усмихвахте се. Разглеждах Ви, но нищо не казахте. Интересно... И аз съм от Габрово и се боря там за една кауза, засега загубена - засега. Всичко добро Ви желая!.
Продължаваме с експеримента.
Ето моят отговор:
Благодаря Ви за споделеното. Нека да се приближаваме към божественото си предназначение. Видимо при вас говорещите букви на подарената ни от Бога азбука ще се окажат и целебни. Мисля, че така са и създадени. Но нека да се заемем и да го докажем. Споделяйте пак

Прочетете още...

Грипна епидемия! Какви билки да ползваме?

4 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

5 стъпки към БОГОМИЛСКОТО ВИНО - "Мъжка ръченица"

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XIII (край)

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XII

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XI

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ