ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ

08 април 2018 10:49

Христос воскресе!

ВСЕЛЕНАТА - нашата ВЕЛИКА МАЙКА,
добрата орисница на нашия Великден

ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ
Жълтъкът на кокошето яйце се синтезира в птицата в продължение поне на 12 часа, а белтъкът – в последните седем минути преди снасянето. Виж ти! И прочети по-надолу, ако си любознателен.

НАЦИОНАЛНА ОБРАЗОВАТЕЛНА ПРОГРАМА„БИЛКАРИЯ“
ЛЯТНА АКАДЕМИЯ – 22 -24 юни, Резерват „Билкария“, с. Кметовци край Габрово.
Очаквайте програмата и условията. Справки и предварителни записвания на тел. 0888 349 739, или на лични, Емил Елмазов

ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ
Жълтъкът на кокошето яйце се създава от птицата в продължение поне на 12 часа, а белтъкът – в последните седем минути преди снасянето. Виж ти. Че възможно ли е тялото на птицата да синтезира толкова белтък за такова кратко време. Откакто някои учени се заеха да изучават сериозно проблема те регистрираха и по-висока температура на току що снесеното яйце от това на неговата създателка. Изводът се наложи от само себе си. Космическата енергия, привличана от птицата се сгъстява във формиращото се яйце, в резултат на което то се сгорещява и образува белтъка си. Хайде, добре сте дошли в Стария Храм.
- Не изхвърляйте черупките от червените яйца, тъкмо от червените, само от тях. Натрошете ги леко и ги положете там, откъдето минават мишки.
- Лечението със сурови яйца е цяла наука, а със змийски – цяло изкуство. В Лятна академия БИЛКАРИЯ това е част от учебния курс.
- Изчистването на дома от изтощаващи енергии и лъчения може да се извърши и днес. Сложете четири сурови яйца в четирите ъгъла на дневната. След 12 часа ги изхвърлете. Проверка: вземаме готварска сол и я печем на котлона. По-добре на газов котлон в тиганче. Ако солта почернее или посивее чистим на следващия ден с още четири яйца. Ако солта придобие друг цвят, караме си спокойно празника. На чисто сме.
Малко теория:

Кога човек е открил, че от предметите с яйцевидна форма се излъчва повече енергия, отколкото от всички останали, тъй и не може да се разбере. Всичко заложено в първия миг на света, в Първоначалния взрив, ако изобщо е имало такъв, е било откривано от човешкото съзнание постепенно през еоните, ерите и вековете. Така че за мига на днешния Велик ден това май не е толкова важно.
Важното е, че Вселената сама по себе си вместо да се разбягва и разширява под формата на сфера, значи еднакво по всички посоки, постепеннно е придобила елипсовидна форма. Елипсовидни са и траекториите на планетите. Поне така ги рисуват и снимат астрофизиците.
Днес Вселената представлява едно огромно яйце, а Мегавселената е като великденска кошница с яйца. Отвъд кошницата ние все още не знаем какво има и какво става и затова днес ще ни бъде по-спокойно, ако си останем в кошницата.
Огромна енергия е скрита в черупката на нашето Яйце-Вселена, а черупката е само въображаема. Така че вселенската енергия трепти, вибрира и фучи нечута от нас по всички посоки, навътре и навън от яйцевидната пространствена същност, която я поражда и в която уж е затворена. Всичко съдържимо в Яйцето-Вселена, което също вибрира, бива пропито от тази енергия. Най-силно това се случва за онези тела и същества, чиито форми също са яйцевидни и в добавка честотите на вибрациите им са математически кратни на вселенската честота. Ефект на резонанса.
Щем или не щем, ние, хората постоянно сме обливани от същата тази енергия. Въпросът е кой колко може да приеме от нея. Като се надпреварваме и съревноваваме в това привличане ние, несъзнателно или по силата на вековни традиции грабваме кокошето яйце. И за да не изглеждаме на себе си глупаво като го милваме и трием в бузите си, заемаме се да го боядисваме.
Днес, като обелим яйцето, можем да напишем или нарисуваме върху него с боя от растение думата на живота ни. Това, което искаме да се случи. Примерно ЗДРАВЕ. После бавно и самовглъбено изядаме яйцето без да го разрязваме с нож.
КОЛКО МНОГО ОЩЕ Е ВЪЗМОЖНО!
Честит празник!

Емил Елмазов,
Чл.-кор. на Международната академия по информатизация в Москва,
създател на академия „Билкария“

Прочетете още...

ЕРЕМИЯ ПРАЗНИК

АНГЕЛИКА-АРХАНГЕЛИКА

ОШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ПРИ АЛЕКС ОРБИТО

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XIII (край)

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XII

СИБИРСКИ ЛЕЧЕБНИК XI

ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ГЛАГОЛИЦА - ДОБРИЯТ ДУХ

УПОВАНИЕ

ЛЕСНОТО РАЖДАНЕ, БИЛКИТЕ И ГЛАГОЛИЦАТА

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част III

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ - част II

БОГОМИЛСКИТЕ СХВАЩАНИЯ

СЛЪНЦЕГЛЕД

Очаквайте: ПАЗАЧЪТ НА СТИХИИТЕ от Емил Елмазов

ЛЮБОВНА ПОЕЗИЯ от ЕВГЕНИ ЕЛМАЗОВ

ЕМИЛ  ЕЛМАЗОВ - ЛЕЧИТЕЛЯТ НА ДУШИ

ЛЕК ПЪТ, МАЙСТОРЕ

ВСЕКИ Е СВОЙ СОБСТВЕН ЛЕЧИТЕЛ